یک سری قابلمه چدن دسینی 10 پارچه یا تابه مخصوص وجود دارد که در آشپزخانه ها استفاده می شود.
مثلاً حمام و قابلمه چدن دسینی آب پز که با آن به راحتی می توانید ظروف شیر و ظروف کف دار تهیه کنید، زیرا در اینجا امکان جوشیدن یا سوختن وجود ندارد یا می توانید کوورتور را آب کنید.
شکل های مخصوص ماهیتابه شامل، به عنوان مثال، ماهیتابه های بلینی، ماهی تابه های تخم مرغی یا ماهی تابه است. در اینجا ما اطلاعات بیشتری در مورد شکل های مخصوص ماهیتابه ارائه می دهیم.
قابلمه چدن دسینی ها و تابه های حرفه ای باید شرایط متفاوتی را نسبت به آشپزهای آماتور داشته باشند. از یک طرف بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، از طرف دیگر معمولاً افراد حرفه ای در حجم بیشتری آشپزی می کنند و بنابراین نیاز به ظروف بزرگتر است.
نکاتی برای انتخاب انواع قابلمه چدن دسینی و تابه برای اهداف مختلفبرخی از قابلمه چدن دسینی ها و تابه ها برای انواع اجاق ها از جمله اجاق های القایی مناسب هستند. آنها اغلب لوازم جانبی نیز دارند، مانند یک ظرف بخارپز یا یک سبد سرخ کردنی.
البته قابلمه چدن دسینی های مخصوصی نیز وجود دارد، به عنوان مثال قابلمه چدن دسینی ذوب مارچوبه، اسپاگتی یا شکلات. اینکه آیا به این قابلمه چدن دسینی های خاص نیاز دارید یا خیر، بستگی به عادات آشپزی شما دارد.
ویژگیهای خاص قابلمه چدن دسینی یا زودپز رومی است که میتواند کار را برای آشپزهای آماتور بسیار آسانتر کند. قابلمه چدن دسینی رومی مخصوص ظروف خاص است، زودپز باعث صرفه جویی در زمان می شود و امکان پخت و پز خاصی را فراهم می کند.
البته نیاز به قابلمه چدن دسینی و تابه به اندازه خانه هم بستگی دارد. با این حال، به عنوان یک قاعده، یک ست قابلمه چدن دسینی پخت و پز پنج تکه کافی است.