با خوردن سوسیس کالباس کالیس دیگر نگران کمردرد خود نباشید

سوسیس کالباس کالیس حاوی 10 تا 20 درصد پروتئین حیوانی است که از اسیدهای آمینه مختلف از جمله اسیدهای آمینه ضروری تشکیل شده است که توسط انسان سنتز نشده است.

چربی موجود در گوشت های اغذیه فروشی، چربی «خوب» است، زیرا اغلب از گوشت خوک تهیه می شود که چربی های آن حاوی اکثریت اسیدهای چرب غیراشباع 61 درصد (شامل 49 درصد اسیدهای چرب تک غیراشباع و 12 درصد اسیدهای چرب غیراشباع چند غیر اشباع) است، در حالی که اسیدهای چرب اشباع تنها 39 درصد را تشکیل می دهند.

کلسترول بین 50 تا 150 میلی گرم در هر 100 گرم محصول در نوسان است.

 

گوشت اغذیه فروشی نیز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است. گوشت ها یکی از منابع اصلی ویتامین B1 و PP هستند.

دریافت آهن جالب است زیرا این آهن به شکل “هم” است، بنابراین به خوبی توسط دستگاه گوارش جذب می شود و بیشتر زمانی که با ویتامین C تهیه شده توسط کبد (پاته های کبدی) همراه باشد. پودینگ سیاه غنی ترین غذا از نظر آهن است.

با این حال، گوشت های اغذیه فروشی حاوی مقدار قابل توجهی سدیم هستند، به شکل نمکی که به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.

اگر یک لذت کوچک ممنوع نیست، بهتر است مراقب مصرف محصولات لذیذ باشید زیرا این محصولات مصرف آسان و سریعی دارند (پاست، سوسیس کالباس کالیس و کالباس).

به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، 5 وعده گوشت در هفته برای نیازهای ما بیش از اندازه کافی است، با دانستن اینکه برش ژامبون در عصر وارد این محاسبه می شود.