تخمه آفتابگردان یک افزودنی سالم به رژیم غذایی است که مواد مغذی ضروری و ترکیبات گیاهی مفید را فراهم می کند.
آنها منبع مناسبی از فیبر هستن تخمه آفتابگردان سقز و خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند.
به عنوان یک منبع خوب از مواد معدنی، تخمه آفتابگردان ممکن است از استخوان ها و پوست سالم حمایت کند.
با این حال، برخی از افراد ممکن است به تخمه آفتابگردان و گرده آن حساسیت یا حساسیت داشته باشند.
افراد می توانند تخمه آفتابگردان لیمویی را به صورت خام بخورند، آنها را بو داده یا جوانه بزنند.
تخمههای آفتابگردان غذاهای سالمی هستند که مردم معمولاً آنها را در ترکیب دنبالهدار، غلات صبحانه یا مستقیماً از کیسه به عنوان میان وعده مصرف میکنند.
آنها حاوی مواد مغذی مفیدی از جمله چربی های سالم، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند.
دانه های آفتابگردان دارای پوسته بیرونی سخت با ظاهر راه راه هستند.
از آنجایی که هضم پوسته تخمه آفتابگردان محلی برای انسان دشوار است، معمولاً دانه های پوست کنده را می خورند.
مردم همچنین می توانند جوانه هایی را از هسته تخمه آفتابگردان پرورش دهند که می تواند مزایای تغذیه ای دانه ها را افزایش دهد.
آفتابگردان معمولی (Helianthus annuus L.) گونه ای از خانواده Asteraceae است. دانه های این گیاه خوراکی هستند و تولیدکنندگان از آن برای غذاها و تولید روغن آفتابگردان استفاده می کنند.
به این ترتیب، تخمه آفتابگردان خوی به عنوان چهارمین منبع معتبر روغن تولید شده در جهان رتبه بندی می شود.
کشاورزان علاوه بر تامین منابع غذایی انسان، از تخمه آفتابگردان برای غذای دام استفاده می کنند. جوانه زدن بذرها نیز نقش ثانویه اساسی در اکولوژی و چرخه حیات موجودات دارد.
- منابع:
- تبلیغات: