مصرف زیاد تخمه آفتاب گردان قزوین، به ویژه دانه های نمکی، می تواند سطح سدیم را در بدن به شدت افزایش دهد.
تخمه آفتاب گردان قزوین با داشتن محتوای چربی بالا، مصرف بیش از حد این دانه ها می تواند منجر به افزایش وزن شود.
بنابراین به یاد داشته باشید که با داشتن یک رژیم غذایی متنوع، فیبر، پروتئین و کربوهیدرات مصرفی خود را متعادل کنید.
به جای مصرف کیک های صنعتی و غنی از قند در میان وعده های خود، بدانید که تخمه آفتاب گردان قزوین را می توان به راحتی به عنوان میان وعده در طول روز مصرف کرد.
برای آوردن کمی شیرینی یا تنوع بیشتر، تخمه آفتاب گردان قزوین با دانه های دیگر و میوه های خشک مانند: تخم کتان، دانه کدو تنبل، کنجد، دانه شاهدانه، کشمش، زغال اخته، زردآلو خشک، فندق، اسپند و غیره بسیار خوب است.
صبحانه فرصت خوبی برای پر کردن مواد مغذی و انرژی است. تخمه های آفتابگردان به راحتی جای خود را در موسلیس می یابند که همراه با شیر گیاهی یا ماست است.
ما به شما توصیه می کنیم این دستور موسلی را با تخمه آفتاب گردان قزوین امتحان کنید:
فر خود را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
جو رول شده را با تخمه آفتاب گردان قزوین ارگانیک، بادام، گردو یا فندق مخلوط کنید. برای حریص ترین ها، مقداری شکلات چیپسی اضافه کنید.
آماده سازی خود را با روغن نارگیل و شربت آگاوه بپاشید، سپس آن را در بشقاب بمالید.
مواد را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید و تا نیمه پخت هم بزنید.
بگذارید موسلی شما خنک شود و لذت ببرید!
سپس افزودن تخمه آفتاب گردان قزوین به غذاهای خود به کاهش هوس و میان وعده که اغلب عامل افزایش وزن هستند کمک می کند.
پستوی تخمه آفتاب گردان قزوین خود را فوراً استفاده کنید یا آن را در یک شیشه قرار دهید، روی آن را صاف کنید و اگر می خواهید چند ساعت آن را نگه دارید، روی آن را با روغن زیتون ارگانیک بپوشانید.