پنیر پارمزان ایتالیایی بدون طعم دهنده یا افزودنی مصنوعی ساخته شده است تنها عنصری که ممکن است به پارمیجانو رجیانو اضافه شود نمک است که به نمایان شدن طعم آن کمک می کند برای اطلاع از قیمت پنیر پارمزان می توانید اطز سایتهای معتبر کمک بگیرید.
بافت دانه ای پارمزان آن را در دسته پنیرهای “گرانا” قرار می دهد. یکی دیگر از پنیرهای معروف و دیدنی “گرانا” گرانا پادانو نام دارد. گرانا پادانو DOP خود را دارد و در منطقه لومباردی ایتالیا تولید می شود.
پنیر پارمزان دارای طعمی پیچیده، تند و آجیلی با بافتی تا حدودی دانه ای است اغلب به عنوان رنده پنیر استفاده می شود، اما کاربردهای آشپزی بسیاری دارد. پنیر پارمزان فوقالعاده رنده شده و در سوپ پاشیده میشود، روی سالاد سبز خرد میشود، در سس پستو یا آلفردو قرار میگیرد و با گوشتهایی مانند گوشت گوساله و مرغ سرو میشود.
البته پنیر پارمزان برای رنده کردن روی پاستا یا ریزوتو ایده آل است تکههای پوسته را نیز ممکن است در سوپ بجوشانید تا طعم آن را به آبگوشت اضافه کنید. پنیر پارمزان را به تنهایی به عنوان پنیر سفره امتحان کنید، متوجه خواهید شد که غنی و پر طعم است.
سعی کنید آن را به صورت تکه تکه کرده و با سرکه بالزامیک غلیظ بپاشید تا یک خوراکی خاص داشته باشید.
تولید پنیر پارمزان اصیل کاملاً زمان بر و کار فشرده است پنیر پارمزان ایتالیایی از ترکیب دو نوع مختلف شیر گاو – شیر خامه ای کامل و شیر بدون چربی تهیه می شود.
این شیر از گاوهایی می آید که فقط روی علف و یونجه پرورش یافته اند که بافت و قوام بی نظیری در پنیر ایجاد می کند. پنیر پارمزان سپس به مدت 12 ماه در چرخ هایی با وزن 88 پوند باقی می ماند.
پس از این مدت، بازرس کنسرسیوم پنیر پارمزان را بازرسی می کند و در صورت رد شدن از بازرسی، مهر کنسرسیوم را دریافت می کند که پنیر را به عنوان پارمیجانو رجیانو معتبر معرفی می کند. این تمبر تاریخ تولید و شماره شناسه لبنیات را نیز ارائه می دهد. بسته به تولید کننده و نوع طعم و بافت پنیر ممکن است برای مدت زمان بیشتری باقی بماند.
- منابع: