چه اشکالاتی برای خیارشور سحر وجود دارد که در این مقاله قصد داریم به آن بپردازیم.
یک اشکال بزرگ خیارشورهای سحر این است که پر از نمک هستند. فقط یک خیارشور سحر بزرگ بیش از 2/3 مقدار سدیم ایده آلی که یک بزرگسال متوسط باید برای کل روز داشته باشد دارد.
نمک بیش از حد در رژیم غذایی شما می تواند فشار خون شما را افزایش دهد که به نوبه خود شانس شما را برای حمله قلبی، سکته مغزی، دیابت و بیماری کلیوی افزایش می دهد.
سدیم همچنین می تواند کلسیم را از استخوان های شما خارج کند. این می تواند استخوان های شما را ضعیف کند و خطر شکستگی استخوان را افزایش دهد.
نحوه تهیه خیارشور سحر در خانه
دو روش اصلی برای درست کردن خیارشور وجود دارد. یک راه این است که آنها را در سرکه آب نمک کنید. راه دیگر این است که خیارها را فقط با نمک و آب تخمیر کنید. صرف نظر از روش، این نکات کلی را دنبال کنید:
خیارهایی را انتخاب کنید که تازه، سفت و بدون آسیب هستند.
از کنسرو یا نمک خیارشور سحر استفاده کنید. نمک های دیگر آب نمک را کدر می کنند.
دانه شوید، ترب کوهی، دانه خردل، سیر و هر ادویه دیگر را اضافه کنید.
دستورالعمل های جوشاندن و کنسرو کردن را به دقت دنبال کنید تا از رشد باکتری های بد در داخل جلوگیری کنید.
خیارشورها را قبل از خوردن چند هفته در شیشه های در بسته نگهداری کنید.
خیارشورهای سحر غذاهایی هستند که در محلول PH کم خیس می شوند تا از فساد آن جلوگیری کرده و ماندگاری آن را افزایش دهند. اصطلاح خیارشور سحر یک گویش بریتانیایی «پیکل» است که به معنای چنگال یا چنگال یونجه است. Pikel همچنین با کلمه هلندی میانه “pekel” مرتبط است که در لغت به معنای طعم دادن و حفظ غذاها است.
این فرآیند خیارشور سحر نامیده می شود یک روش نگهداری مواد غذایی که در دوران باستان استفاده می شد.