از آنجایی که کلوچه کارتونی یک محصول آرد است، باید در نظر داشت که با خوردن آن می توانید وزن اضافه کنید. به همین دلیل خوردن آنها توصیه نمی شود، اما منعی هم ندارد.
نکته اصلی این است که آنها را در حد اعتدال مصرف کنید.
کوکی های خریداری شده در فروشگاه می توانند خطرناک باشند، زیرا اغلب با ارزان ترین چربی های ترانس تهیه می شوند. در این صورت، کودک از چنین رفتارهایی فقط تمام چیزهای بد را دریافت می کند و مقدار مشخصی از آنها به دور کمر زن باردار می نشیند.
بنابراین، توصیه می شود که کلوچه کارتونی را خودتان در خانه بپزید.
به برخی از مادران باردار توصیه می شود که کلوچه کارتونی بخورند. این به این دلیل است که زنجبیل به مقابله با علائم سمیت کمک می کند.
در حالت خالص و وقتی به چای اضافه می شود طعم نه چندان مطبوعی دارد و در کلوچه کارتونی چندان مشخص نیست.
بر کسی پوشیده نیست که مادران شیرده اغلب می خواهند چیزی شیرین بخورند، اما همه شیرینی ها در دوران شیردهی مجاز نیستند.
محتوای قند بالای این غذاها می تواند تأثیر منفی بر دوره قاعدگی و سلامت کودک شما داشته باشد.
اغلب نوزاد یک واکنش آلرژیک دارد و قولنج ممکن است افزایش یابد. بنابراین، باید شیرینی ها را با احتیاط انتخاب کرد و آنها را فقط در مقادیر کم مصرف کرد.
کلوچه کارتونی طبیعی حاوی آرد چاودار، شکر سوخته، عسل، شیر و زرده تخم مرغ است.
از لعاب، شکلات، مربا و آجیل می توان به عنوان مواد اضافی استفاده کرد. همه این مواد کالری بالایی دارند و می توانند احتمال ابتلا به آلرژی را افزایش دهند که می تواند بر سلامت مادر جوان و کودک تأثیر منفی بگذارد.
اگر مواد طبیعی با مواد مصنوعی جایگزین شوند خطرناک تلقی می شود. امروزه اکثر تولیدکنندگان از رنگ ها، طعم دهنده ها و سایر محصولات مختلف استفاده می کنند که در دوران شیردهی منع مصرف دارند.